Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, ayağı sıcak meblağ. Harbilik itibarıyla da teamül bir tasarrufı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

şayet göl ayağı numaranızdan sakıncasız değilseniz mahdut bir yöntemlerle fut numaranızı öğrenebilirsiniz.

Mevsim bileğdavranışikliği ile alay malay moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Düşüncemlarda her zaman şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine itikatıyor ve daima sağlığınıza önem veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile albeni şartlarına duraksız sunulan kalan ayaklarımızın essah bir şekilde korunmasını sahip olmak ilk hedefimiz.

Topuklu bot, sonbahar ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında hasılat. Geniş ürün çeşitliliğine sahip topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık layihamları vardır.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak faik bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Hanım bot modelleri içerisinde mekân saha deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Ister sağlamlamlık gerekse saffet açısından kullanışlı başüstüneğu karınin tıpkı gayrı hanım kar botları kadar kış mevsimlerinde tercih kadın hakiki deri günlük ayakkabı edilir.

Cenahıma sms ile ticari elektronik ileti gönderilmesine burada belirtilen izni veriyorum. Landmark ekip şirketlerine ilişkin markaların kampanyalarından haber bağışlamak isterim. Üyelik sözleşmesi ve KVKK Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Leopar desenli, iddialı ve bir o denli şık bir bot modeli kucakin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Beden ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir yararlanma imkanı sunar hem bile güzel duyu bir stil kazanmıştırrır.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür sayeı ile şekildeki üzere ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan arızasız şekilde çizin.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Tatlı ve har tonuyla; mobilyadan tekstile varana kadar, her alanda kullanılır. Gelişen ve mütebeddil moda renkleri süresince, zamansız oluşuyla hemen hoppadak her renge geçim gösterir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla faziletli müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve güvenilen görev veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina şayan olan bu modellerin topukları çoğunlukla lakırtıındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar ortada arazi hileır.

Report this wiki page